nackavrmdtrdgrdssllskap.blogg.se

Onsdag 23 september: Njutbar höstträdgård med Linda Schilén

Publicerad 2015-09-16 20:42:00 i Allmänt,

Linda Schilén, som besökt oss två gånger tidigare, kommer tillbaka med ett nytt föredrag, passande för årstiden. Linda, som är utbildad trädgårdsmästare, tycker att vi ska passa på att njuta nu när trädgårdsstressen är över och tempot i trädgården är lugnare. Hon delar med sig av inspirerande och praktiska göromål och tips på vackra höstperenner, buskar och träd. Hon visar också kreativa krukväxtarrangemang och berättar hur hon tar hand om skörden. Linda arbetar också som konstnär och tillverkar växtstöd för pioner och andra höga växter i armeringsjärn, som rostar vackert med tiden. Hon har med sig några exemplar till försäljning. Kaffe serveras till självkostnadspris.
Plats: Skurustugan. Värmdövägen 339. Tid: Kl. 19.00–ca 21.00. Avgift: 40 kr för medlem, 20 kr för betalande familjemedlem, 60 kr för icke medlem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

NVTS

Vi är en trädgårdsförening som hör hemma i Nacka/Värmdö. Men vi rör oss dit det finns härliga trädgårdsupplevelser. Vi har föreläsningar under den årstiden våra trädgårdar har vila. Varmt välkommen till oss.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela