nackavrmdtrdgrdssllskap.blogg.se

Onsdag 6 april. Låt träd och buskar blomma – föredrag av Eva Rönnblom

Publicerad 2016-03-16 15:55:46 i Allmänt,

Eva Rönnblom, trädgårdsjournalist, tecknare och författare av många växt- och trädgårds-böcker, berättar om hur du får träd och buskar att avlösa varandra i blomning, från tidig vår till sen höst. Många träd och buskar har blommor som doftar gott och många arter och sorter lockar humlor, bin och fjärilar och andra nyttiga pollinerande insekter till trädgården. Eva tipsar också om lämplig jord, härdighet och om plantering och beskärning av träd och buskar. Det blir gratislotteri med ett par av Evas böcker i vinstpotten samt några småplantor av träd och buskar som korkek, citrontörne, syrenbuddleja och frilandsfuchsia. Kaffe serveras till självkostnadspris.
Plats: Skurustugan. Värmdövägen 339. Tid: Kl. 19.00–ca 21.00. Avgift: 40 kr för medlem, 20 kr för betalande familjemedlem, 60 kr för icke medlem.

Om

Min profilbild

NVTS

Vi är en trädgårdsförening som hör hemma i Nacka/Värmdö. Men vi rör oss dit det finns härliga trädgårdsupplevelser. Vi har föreläsningar under den årstiden våra trädgårdar har vila. Varmt välkommen till oss.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela