nackavrmdtrdgrdssllskap.blogg.se

Söndag 5 juli, besök i Åkersberga trädgårdssällskaps visningsträdgård Länsmansgården

Publicerad 2015-06-26 10:57:04 i Allmänt,

Visningsträdgården vid Länsmansgården drivs enligt ekologiska principer. Här finns köks-trädgård, frukt- och bärträdgård, örtagård, gammeldags rosor, rabatter för perenner, sommar-blommor, rododendron, pioner och mycket mer. Vi får en presentation av Åkersberga trädgårdssällskap och visning av trädgården. Därefter kan vi inta något gott i caféet och ströva runt på egen hand. Vi fortsätter sedan till Åkersberga växtförsäljning, en stor handelsträdgård med ett brett urval av olika sorts växter. Läs mer på www.abts.se och www.bergavaxter.se
Vi samlas i Sickla köpkvarter vid Sängjätten på Planiavägen 3 kl. 10.00 för samåkning i bilar. När du anmäler dig, ange om du har bil och hur många passagerare du kan ta eller om du önskar följa med som passagerare. Tid: Kl. 10.00–ca 17.00 Avgift: 20 kr för medlem och betalande familjemedlem, 30 kr för icke medlem. Dessutom bensinbidrag till bilförare om du är passagerare (rekommenderat 50 kr). Anmäl dig senast den 25 juni (går att anmäla sig även efter detta datum) till anmalan@nvts.se. Ange namn, e-postadress och mobilnummer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

NVTS

Vi är en trädgårdsförening som hör hemma i Nacka/Värmdö. Men vi rör oss dit det finns härliga trädgårdsupplevelser. Vi har föreläsningar under den årstiden våra trädgårdar har vila. Varmt välkommen till oss.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela