nackavrmdtrdgrdssllskap.blogg.se

Måndag 16 mars:Trädgårdens arkitektur med Kerstin Lundén

Publicerad 2015-02-24 19:55:50 i Allmänt,

Vi gör en återblick på trädgårdsbesöket 2013 hos Eva Kempe-Forsberg och Stefan Forsberg i Solsidan i Saltsjöbaden. Under nästan tio års tid har trädgården fått nytt innehåll och nya spännande trädgårdsrum genom ett nära samarbete med Kerstin Lundén, landskapsarkitekt LAR och medlem i vår förening. Nu visar Kerstin bilder och berättar om hur 60-talshusets tomt inspirerade henne att rita en modern trädgård, som förmedlar en meditativ känsla med närhet till naturen. Kaffe serveras till självkostnadspris. Plats: Skurustugan. Värmdövägen 339 (intill Skuru av/påfarten till väg 222) Tid: Kl. 19.00–ca 21.00. Avgift: 40 kr för medlem, 20 kr för betalande familjemedlem, 60 kr för icke medlem.

Årsmöte 17 februari kl. 18,30

Publicerad 2015-02-16 18:39:06 i Allmänt,

Årsmötet kommer att äga rum tisdagen den 17 februari 2015 kl 18.30 i Skurustugan, Värmdövägen 339.
Verksamhetsberättelse och ordförandens rader är utskickade till samtliga medlemmar.
Ekonomisk redovisning kommer att delas ut vid årsmötet.
Motioner ska enligt stadgarna vara styrelsen tillhanda före årsmötet. Av praktiska skäl vill vi dock få in eventuella motioner senast 1 vecka före årsmötet via e-post till info@nvts.se eller genom kontakt med någon i styrelsen.

Efter årsmötesförhandlingarna, ca kl 19.00, bjuder styrelsen på kaffe/te och hembakta kakor, samtidigt som du kan delta i vår tipspromenad. Som vanligt finns många trevliga priser, dels till dem med flest rätt, dels ett antal som lottas ut oavsett resultat. Vi visar också ett bildspel med glimtar från året som gått.

Efter pausen får vi lyssna till vår styrelsemedlem Renée Hydén som berättar och visar bilder från New Yorks gröna rum.

Varmt välkomna!
Styrelsen
 
Föreningen ingår i:

Om

Min profilbild

NVTS

Vi är en trädgårdsförening som hör hemma i Nacka/Värmdö. Men vi rör oss dit det finns härliga trädgårdsupplevelser. Vi har föreläsningar under den årstiden våra trädgårdar har vila. Varmt välkommen till oss.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela